HyperLink HyperLink HyperLink
Skip Navigation Links
ΕΡΓΑΝΗExpand ΕΡΓΑΝΗ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣExpand ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑExpand ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΔΙΚΤΥΑExpand ΔΙΚΤΥΑ
ΝΕΑ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 
HyperLink
ELIEMENTAL
Πρόγραμμα Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας "TO BIZ … OR NOT TO BIZ …"
1/10/2014    
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Διαγωνισμού επιχειρηματικής ιδέας. Έναρξη εγγραφών 09:00 – 10:00, Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014
   
διαβάστε περισσότερα...    
 Πηγή:Κέντρο Εργάνη    
 Κατηγορία:Δελτίο Τύπου    


Πρόγραμμα του δίημερου Φεστιβάλ Νεανικής Επιχειρηματικότητας
1/10/2014    
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του διήμερου Φεστιβάλ Νεανικής Επιχειρηματικότητας που θα διεξαχθεί στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων νέου Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.
   
διαβάστε περισσότερα...    
 Πηγή:Κέντρο Εργάνη    
 Κατηγορία:Εκδήλωση    


Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας To biz or not to biz? Ιδού η ερώτηση…
26/9/2014    
Να αδράξω την ευκαιρία; Να ακολουθήσω το όνειρό μου; Έχω μια τρελή ιδέα μπορώ να την υλοποιήσω; Πως μπορώ να δείξω στους άλλους ότι αξίζει τον κόπο; Πώς να τους κάνω να με υποστηρίξουν και γιατί όχι να με χρηματοδοτήσουν; Μπορώ να γίνω επιχειρηματίας; Τι πρέπει να ξέρω; Τι πρέπει να οργανώσω; Το Κέντρο Εργάνη σε συνεργασία με το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη του Innovation Farm θα επιχειρήσει να προσφέρει την απάντηση σε νέες και νέους, όχι μόνο σε ηλικία αλλά σε κέφι και δημιουργικότητα. Μέσα από έναν Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας θα επιχειρήσει να ενεργοποιήσει το νεανικό ανθρώπινο δυναμικό της πόλης και να τους δείξει μια επιχειρηματικότητα εφικτή μεν δημιουργική και καινοτόμα δε.
   
διαβάστε περισσότερα...    
 Πηγή:Κέντρο Εργάνη    
 Κατηγορία:Εκδήλωση    


Φεστιβάλ Νεανικής Επιχειρηματικότητας TO BIZ or not TO BIZ?
26/9/2014    
Πρόσκληση Να αδράξω την ευκαιρία; Να ακολουθήσω το όνειρό μου; Να σηκώσω το γάντι αυτής της πρόκλησης; Πώς να αξιοποιήσω τις ιδέες μου, τις γνώσεις και την εμπειρία μου; Μπορώ να δημιουργήσω μια επιχείρηση; Μπορώ να γίνω επιχειρηματίας; Τι πρέπει να ξέρω; Τι πρέπει να οργανώσω; To biz or not to biz? Ιδού η ερώτηση… Το Κέντρο Εργάνη με αφορμή την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας Θεσσαλονίκη 2014, διοργανώνει μια πολύ-εκδήλωση με στόχο την απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα. Πρόκειται για ένα Φεστιβάλ Νεανικής Επιχειρηματικότητας για την κινητοποίηση των νέων της πόλης σχετικά με την δημιουργία επιχειρήσεων.
   
διαβάστε περισσότερα...    
 Πηγή:Κέντρο Εργάνη    
 Κατηγορία:Εκδήλωση    


ΕΠΙ-μένοντας διεθνώς Εξωστρέφεια και γυναικεία επιχειρηματικότητα
22/9/2014    
Το Κέντρο Εργάνη μαζί με τον ΤΟΓΜΕ της ΕΕΔΕ στο πλαίσιο του διήμερου φεστιβάλ επιχειρηματικότητας με τίτλο to biz or not to biz (?) συνδιοργανώνουν εσπερίδα με έμφαση στη εξωστρεφή γυναικεία επιχειρηματικότητα με τίτλο ΕΠΙ-ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ. Οι δραματικές αλλαγές, τόσο στις αγορές όσο και στην αγορά εργασίας, μας έχουν γεμίσει διλλήματα: Μένω ή φεύγω Αλλάζω ή επιμένω; Επιχειρώ ή όχι; To biz or not to biz (?) this is the question (!). 'Επιμένοντας Διεθνώς' είναι ίσως η απάντηση. Η εξωστρέφεια και η διεθνής ανάπτυξη θεωρείται σήμερα όχι απλά ευκαιρία αλλά μονόδρομος για την επιτυχία.
   
διαβάστε περισσότερα...    
 Πηγή:Κέντρο Εργάνη    
 Κατηγορία:Εκδήλωση    


Φεστιβάλ Νεανικής Επιχειρηματικότητας "To biz or not to biz"
22/9/2014    
To Κέντρο Εργάνη στο πλαίσιο και με την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας, Θεσσαλονίκη 2014 διοργανώνει διήμερο φεστιβάλ επιχειρηματικότητας με τίτλο to biz or not to biz?. Ένα καίριο ερώτημα στο οποίο θα προσπαθήσουμε να δώσουμε απαντήσεις. Η εξωστρέφεια, η δημιουργικότητα, η δικτύωση, η κοινωνική οικονομία, θα αποτελέσουν άξονες μιας θετικής απάντησης; Εμπειρογνώμονες, επιχειρηματίες, καλές και μη πρακτικές θα συνομιλήσουν με νέους της πόλης μας για την επιχειρηματικότητα ως ευκαιρία. Σε ένα περιβάλλον που αλλάζει δραματικά αντλούμε δύναμη από νέες δυνατότητες και μαθαίνουμε μέσα από την ανταλλαγή εμπειριών και ιδεών.
   
διαβάστε περισσότερα...    
 Πηγή:Κέντρο Εργάνη    
 Κατηγορία:Εκδήλωση    


Δημοσιεύτηκε η ελληνική έκδοση του 2oυ Newsletter του Σχεδίου Δράσης Eliemental
18/9/2014    
Δημοσιεύθηκε το δεύτερο Ενημερωτικό Δελτίο « Newsletter » του έργου“ Eliemental ”,που υλοποιεί το Εργάνη στο πλαίσιο του προγράμματος Leonardo da Vinci . Στο έργο συμμετέχουν φορείς και πανεπιστήμια από την Αγγλία, την Ρουμανία, και την Πολωνία
   
διαβάστε περισσότερα...    
 Πηγή:Κέντρο Εργάνη    
 Κατηγορία:Πρόγραμμα    


Ανακοίνωση σχετικά με την πρόσκληση για σύναψη σχέσεων εργασίας ορισμένου χρόνου στο πλαίσιο του έργου «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Νεάπολης - Συκεών» που αφορά άνεργους/ες νέους/ες έως 30 ετών για τη θέση του φαρμακοποιού
10/9/2014    
Το Κέντρο Εργάνη υλοποιεί ως δικαιούχος σε συνεργασία με το Δήμο Νεάπολης - Συκεών, το έργο «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ», όπως αυτό εγκρίθηκε από τη Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας στο πλαίσιο του Ε.Π. "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ", το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου αφορά στην λειτουργία 6 κοινωνικών δομών στο Δήμο Νεάπολης – Συκεών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Δομές Παροχής Σίτισης, Γραφείο Διαμεσολάβησης, Κοινωνικό Φαρμακείο, Δημοτικό Λαχανόκηπο και Τράπεζα Χρόνου. Για τη λειτουργία της δομής του Κοινωνικού Φαρμακείου, το Κέντρο Εργάνη προτίθεται να προσλάβει 1 άνεργο/η νέο/α κάτω των 30 ετών, με ειδικότητα φαρμακοποιού ή βοηθού φαρμακοποιού, που θα απασχοληθεί στο Κοινωνικό Φαρμακείο από την ήμερα της αναγγελίας πρόσληψης του και μέχρι τις 27/03/2015 με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου και πλήρους απασχόλησης. Όσοι και όσες ενδιαφέρονται για τη θέση αυτή μπορούν από τις 10 Σεπτεμβρίου 2014 έως και τις 26 Σεπτεμβρίου 2014 να υποβάλλουν αίτηση ενδιαφέροντος, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, και να τα καταθέσουν στην έδρα του Κέντρου Εργάνη, οδός Καραβαγγέλη 1, 56625 Συκιές, Θεσσαλονίκη. Οι αιτήσεις αλλά και πληροφόρηση σχετικά με τις απαιτήσεις όλων των θέσεων, τα κριτήρια επιλογής, καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπορούν να αναζητηθούν στον ιστότοπο του Κέντρου www.ergani.gr.
   
διαβάστε περισσότερα...    
 Πηγή:Εργάνη    
 Κατηγορία:Πρόγραμμα    


Ανακοίνωση σχετικά με την πρόσκληση για σύναψη σχέσεων εργασίας ορισμένου χρόνου στο πλαίσιο του έργου «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Νεάπολης - Συκεών» που αφορά άνεργους/ες νέους/ες έως 30 ετών για τη θέση του φαρμακοποιού (επαναπροκήρυξη θέσης)
20/8/2014    
Το Κέντρο Εργάνη υλοποιεί ως δικαιούχος σε συνεργασία με το Δήμο Νεάπολης - Συκεών, το έργο «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ», όπως αυτό εγκρίθηκε από τη Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας στο πλαίσιο του Ε.Π. "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ", το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Για τη λειτουργία της δομής του Κοινωνικού Φαρμακείου, το Κέντρο Εργάνη προτίθεται να προσλάβει 1 άνεργο/η νέο/α κάτω των 30 ετών, με ειδικότητα φαρμακοποιού ή βοηθού φαρμακοποιού, που θα απασχοληθεί στο Κοινωνικό Φαρμακείο από την ήμερα της αναγγελίας πρόσληψης του και μέχρι τις 27/03/2015 με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου και πλήρους απασχόλησης. Όσοι και όσες ενδιαφέρονται για τη θέση αυτή μπορούν από τις 21 Αυγούστου 2014 έως και τις 8 Σεπτεμβρίου 2014 να υποβάλλουν αίτηση ενδιαφέροντος, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, και να τα καταθέσουν στην έδρα του Κέντρου Εργάνη, οδός Καραβαγγέλη 1, 56625 Συκιές, Θεσσαλονίκη. Οι αιτήσεις αλλά και πληροφόρηση σχετικά με τις απαιτήσεις όλων των θέσεων, τα κριτήρια επιλογής, καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπορούν να αναζητηθούν στον ιστότοπο του Κέντρου www.ergani.gr.
   
διαβάστε περισσότερα...    
 Πηγή:Εργάνη    
 Κατηγορία:Πρόγραμμα    


Ανακοίνωση σχετικά με την πρόσκληση για σύναψη σχέσεων εργασίας ορισμένου χρόνου στο πλαίσιο του έργου «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Νεάπολης - Συκεών» που αφορά άνεργους/ες νέους/ες έως 30 ετών για τη θέση του φαρμακοποιού
1/8/2014    
Το Κέντρο Εργάνη υλοποιεί ως δικαιούχος σε συνεργασία με το Δήμο Νεάπολης - Συκεών, το έργο «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ», όπως αυτό εγκρίθηκε από τη Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας στο πλαίσιο του Ε.Π. "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ", το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Για τη λειτουργία της δομής του Κοινωνικού Φαρμακείου, το Κέντρο Εργάνη προτίθεται να προσλάβει 1 άνεργο/η νέο/α κάτω των 30 ετών, με ειδικότητα φαρμακοποιού ή βοηθού φαρμακοποιού, που θα απασχοληθεί στο Κοινωνικό Φαρμακείο από την ήμερα της αναγγελίας πρόσληψης του και μέχρι τις 27/03/2015 με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου και πλήρους απασχόλησης.
   
διαβάστε περισσότερα...    
 Πηγή:Κέντρο Εργάνη    
 Κατηγορία:Πρόγραμμα    


Πίνακας απορριπτέων σχετικά με την απο 18/6/2014 πρόσκληση για σύναψη σχέσεων εργασίας ορισμένου χρόνου που αφορά σε άνεργους/ες νέους/ες εώς 30 ετών για τη θέση του Φαρμακοποιού
1/8/2014    
Σε συνέχεια της από 18/06/2014 πρόσκλησης ενδιαφέροντος που ανακοίνωσε το Κέντρο Εργάνη και αφορά το έργο «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ», όπως αυτό εγκρίθηκε από τη Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας στο πλαίσιο του Ε.Υ.Δ. Ε. Π. "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ", το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, το οποίο υλοποιεί ως δικαιούχος σε συνεργασία με το Δήμο Νεάπολης – Συκεών ανακοινώνουμε τον πίνακα απορριπτέων.
   
διαβάστε περισσότερα...    
 Πηγή:Κέντρο Εργάνη    
 Κατηγορία:Πρόγραμμα    


Πίνακας απορριπτέων σχετικά με την απο 18/6/2014 πρόσκληση για σύναψη σχέσεων εργασίας ορισμένου χρόνου που αφορά σε άνεργους/ες νέους/ες εώς 30 ετών για τη θέση του Φαρμακοποιού
22/7/2014    
Σε συνέχεια της από 18/06/2014 πρόσκλησης ενδιαφέροντος που ανακοίνωσε το Κέντρο Εργάνη και αφορά το έργο «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ», όπως αυτό εγκρίθηκε από τη Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας στο πλαίσιο του Ε.Υ.Δ. Ε. Π. "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ", το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, το οποίο υλοποιεί ως δικαιούχος σε συνεργασία με το Δήμο Νεάπολης – Συκεών ανακοινώνουμε τον πίνακα απορριπτέων. Ο πίνακας είναι με αλφαβητική σειρά και περιέχει σύντομα τον λόγο απόρριψης
   
διαβάστε περισσότερα...    
 Πηγή:Κέντρο Εργάνη    
 Κατηγορία:Πρόγραμμα    


Ανακοίνωση σχετικά με την πρόσκληση για σύναψη σχέσεων εργασίας ορισμένου χρόνου στο πλαίσιο του έργου «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Νεάπολης - Συκεών» που αφορά άνεργους/ες νέους/ες έως 30 ετών για τη θέση του φαρμακοποιού
22/7/2014    
Το Κέντρο Εργάνη υλοποιεί ως δικαιούχος σε συνεργασία με το Δήμο Νεάπολης - Συκεών, το έργο «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ», όπως αυτό εγκρίθηκε από τη Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας στο πλαίσιο του Ε.Π. "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ", το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Για τη λειτουργία της δομής του Κοινωνικού Φαρμακείου, το Κέντρο Εργάνη προτίθεται να προσλάβει 1 άνεργο/η νέο/α κάτω των 30 ετών, με ειδικότητα φαρμακοποιού ή βοηθού φαρμακοποιού, που θα απασχοληθεί στο Κοινωνικό Φαρμακείο από την ήμερα της αναγγελίας πρόσληψης του και μέχρι τις 27/03/2015 με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου και πλήρους απασχόλησης
   
διαβάστε περισσότερα...    
 Πηγή:Κέντρο Εργάνη    
 Κατηγορία:Πρόγραμμα    


Διοργάνωση του 1ου Ανταλλακτικού Παζαριού στις 14 & 15 Ιουλίου
11/7/2014    
Η Τράπεζα Χρόνου του Δήμου Νεάπολης Συκεών οργανώνει την Δευτέρα 14 & την Τρίτη 15 Ιουλίου 2014 (από τις 11.00 π.μ. έως και τις 18.00 μ.μ.,) το 1ο Ανταλλακτικό Παζάρι. Στόχος μας είναι η ανταλλαγή ειδών ρουχισμού, σπιτιού, βιβλίων, παιχνιδιών κλπ. Σας καλούμε λοιπόν όλους να μας επισκεφθείτε, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εργάνη, φέρνοντας οτιδήποτε διαθέτετε και επιθυμείτε να το ανταλλάξετε με άλλα είδη, υποστηρίζοντας έτσι αυτή τη δράση αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας
   
διαβάστε περισσότερα...    
 Πηγή:Κέντρο Εργάνη    
 Κατηγορία:Εκδήλωση