Δίκτυα - Συνεργασίες

Δίκτυα - Συνεργασίες

Δίκτυα - Συνεργασίες

Το Κέντρο Εργάνη συμμετέχει σε δίκτυα που προωθούν τους ίδιους στόχους και τις ίδιες αξίες σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

WINNET Europe (WE) – European Network of Women Resource Centres

Το Κέντρο Εργάνη αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Κέντρων Υποστήριξης WINNET Europe (WE). Το δίκτυο WINNET Europe ιδρύθηκε το 2006 στις Βρυξέλες από Κέντρα Ανάπτυξης των Γυναικών. Αποσκοπεί στην ευρωπαϊκή συνεργασία των Κέντρων Ανάπτυξης των γυναικών, στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας και στην προώθηση των γυναικείων θεμάτων, με έμφαση στην περιφερειακή ανάπτυξη, στην κοινωνική ενσωμάτωση και στις νέες τεχνολογίες.

www.winneteurope.org/

Φόρουμ Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

Το Φόρουμ Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας (ΦΚΕ) είναι μια ανοικτή πλατφόρμα συνεργασίας για την προώθηση της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στη βάση αξιών, αρχών και κοινών οπτικών.

Έχει ως στόχο τον γόνιμο διάλογο μεταξύ φορέων της κοινωνικής οικονομίας (κοινωνικές επιχειρήσεις και υποστηρικτικοί φορείς) αλλά και της τοπικής κοινωνίας γύρω από την ανάγκη δημιουργίας ενός υποστηρικτικού οικοσυστήματος αλλά και τα χαρακτηριστικά που αυτό πρέπει να έχει για την ανάπτυξη και αυτό-οργάνωση του χώρου των κοινωνικών επιχειρήσεων.

http://seforum.gr/

Πρώτη Επαφή
Βρείτε την ιδανικότερη διαδρομή για να έρθετε στο Κέντρο Εργάνη.

Το Κέντρο Εργάνη δημιουργήθηκε το 1991. Υποστηρίζει γυναίκες, νέους, δημιουργικές ομάδες και μέλη ευπαθών κοινωνικά ομάδων σε θέματα απασχόλησης, επιχειρηματικότητας και κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του Κέντρου Εργάνη. Αφήστε το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Επικοινωνία

Κέντρο στήριξης της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας των γυναικών | Εργάνη

Καραβαγγέλη 1, Συκιές, 56625, Θεσσαλονίκη

+30 2310 621 166

+30 2310 621 648

ergani@ergani.gr

www.ergani.gr