Έργο NET-RaW | 2η Διακρατική Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη

Έργο NET-RaW | 2η Διακρατική Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη

Έργο NET-RaW | 2η Διακρατική Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη

Με επίσκεψη σε γυναικείους συνεταιρισμούς της περιοχής της Θεσσαλονίκης, έκλεισε η 2η διακρατική συνάντηση του έργου NET-RaW. Η συνάντηση αυτή, έδωσε την ευκαιρία στο Κέντρο Εργάνη να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει, από τις 19 έως τις 21 Μαρτίου, γυναίκες – στελέχη από το Πανεπιστήμιο της Grenoble και του συνδέσμου Grains d’ Ici (Γαλλία), και την ΜΚΟ Resilience Earth (Ισπανία). Όλες μαζί σχεδίασαν τα επόμενα βήματα του έργου.

Οι επισκέπτριες, έχοντας ακούσει πολλά για τους γυναικείους συνεταιρισμούς της Ελλάδας, εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να γνωρίσουν από κοντά τη δραστηριότητά τους. Η επιλογή, λόγω εγγύτητας, ήταν δύο συνεταιρισμοί του νομού Θεσσαλονίκης, ένας από τους νεώτερους η Εύγε, στο Μελισσοχώρι και η Κυψέλη στο Καλαμωτό, ένας από τους παλαιότερους.

Σε ένα φιλικό περιβάλλον, δοκίμασαν με ενθουσιασμό μια σειρά παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων και γνώρισαν δραστήριες γυναίκες της υπαίθρου, που αποτελεί κεντρικό στόχο του έργου, που δημιούργησαν επιχειρηματικές μονάδες, βιώσιμες και με πολλαπλό θετικό αντίκτυπο. 

Share: 
Πρώτη Επαφή
Βρείτε την ιδανικότερη διαδρομή για να έρθετε στο Κέντρο Εργάνη.

Το Κέντρο Εργάνη δημιουργήθηκε το 1991. Υποστηρίζει γυναίκες, νέους, δημιουργικές ομάδες και μέλη ευπαθών κοινωνικά ομάδων σε θέματα απασχόλησης, επιχειρηματικότητας και κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του Κέντρου Εργάνη. Αφήστε το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Επικοινωνία

Κέντρο στήριξης της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας των γυναικών | Εργάνη

Καραβαγγέλη 1, Συκιές, 56625, Θεσσαλονίκη

+30 2310 621 166

+30 2310 621 648

ergani@ergani.gr

www.ergani.gr