Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία

Το Κέντρο ΕΡΓΑΝΗ σε συνεργασία με το Ίδρυμα Χάινριχ Μπελ Ελλάδας, το Δίκτυο ΚΟΙΝΣΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας και το Φόρουμ Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας πήραν την πρωτοβουλία να υλοποιήσουνένα πρόγραμμα για τη σύνδεση της ΚΑΛΟ με την ένταξη ευάλωτων και ειδικών ομάδων.

Η πρώτη φάση αυτού του προγράμματος αφορά σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο που θα απευθύνεται σε στελέχη που εργάζονται στην υποστήριξη ατόμων μελώνευάλωτων και ειδικών ομάδων, με έμφαση σε αιτούντες/ουσες άσυλο, πρόσφυγες και μετανάστες/τριες, σε εξαρτημένους/ες –απεξαρτημένους/ες, σε άστεγους/ες και σε ΡΟΜΑ. Επίσης απευθύνεται και σε πολιτισμικούς/ες διαμεσολαβητές/τριες, δηλαδή άτομα που μπορούν να επικοινωνήσουν τόσο στα ελληνικά όσο και στη γλώσσα των προσφύγων και μεταναστών/ριών.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη μεταξύ 19 Απριλίου και 12 Μαΐου 2018. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτεί αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και λόγω περιορισμένων θέσεων θα υπάρξει στάδιο επιλογής.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και πληροφόρηση για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Share: 
Πρώτη Επαφή
Βρείτε την ιδανικότερη διαδρομή για να έρθετε στο Κέντρο Εργάνη.

Το Κέντρο Εργάνη δημιουργήθηκε το 1991. Υποστηρίζει γυναίκες, νέους, δημιουργικές ομάδες και μέλη ευπαθών κοινωνικά ομάδων σε θέματα απασχόλησης, επιχειρηματικότητας και κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του Κέντρου Εργάνη. Αφήστε το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Επικοινωνία

Κέντρο στήριξης της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας των γυναικών | Εργάνη

Καραβαγγέλη 1, Συκιές, 56625, Θεσσαλονίκη

+30 2310 621 166

+30 2310 621 648

ergani@ergani.gr

www.ergani.gr