Έργο ELIΕMENTAL

Έργο ELIΕMENTAL

Έργο ELIΕMENTAL

Θέλατε ποτέ να αναπτύξετε επιχειρηματικές δεξιότητες; Να αυξήσετε τις πιθανότητες για εύρεση εργασίας; Να ξεκινήσετε την δική σας επιχείρηση; Το Eliemental ήταν ένα ερευνητικό έργο εφαρμοσμένης έρευνας, χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, που θα δούλεψε με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν εμπόδια στο να κάνουν τα πρώτα βήματα για την έναρξη της δικής τους επιχείρησης: άνθρωποι με χαμηλα προσόντα, άνεργες γυναίκες πάνω από τα 50, άτομα με πολιτισμικές ιδιαιτερότητες και πρόσφυγες ή μετανάστες.

Το Eliemental βασίστηκε στα ευρήματα ενός προηγούμενου ερευνητικού έργου, που έδειξε ότι πολλοί άνθρωποι που θα ήθελαν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση εμποδίζονται στο να προχωρήσουν και τα εμπόδια αυτά προέρχονται από την ίδια τη ζωή τους ή την κοινωνία στην οποία ζουν.

Εταίροι: Πανεπιστήμια του Lancaster (ΗΒ), Lodge (Πολωνία), Valahia University of Târgoviste (Ρουμανία), Ερευνητικό Κέντρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Ελλάδα), Tameside College (UK), Business Group in Greater Manchester και BTEG (ΗΒ)

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.eliemental.org/page/project-team

Πρώτη Επαφή
Βρείτε την ιδανικότερη διαδρομή για να έρθετε στο Κέντρο Εργάνη.

Το Κέντρο Εργάνη δημιουργήθηκε το 1991. Υποστηρίζει γυναίκες, νέους, δημιουργικές ομάδες και μέλη ευπαθών κοινωνικά ομάδων σε θέματα απασχόλησης, επιχειρηματικότητας και κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του Κέντρου Εργάνη. Αφήστε το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Επικοινωνία

Κέντρο στήριξης της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας των γυναικών | Εργάνη

Καραβαγγέλη 1, Συκιές, 56625, Θεσσαλονίκη

+30 2310 621 166

+30 2310 621 648

ergani@ergani.gr

www.ergani.gr