Ιστορικό

Ιστορικό

Ιστορικό

Το Κέντρο Εργάνη ξεκίνησε από το 1991, με εκπαιδευτικά προγράμματα για γυναίκες που αναζητούσαν εργασία ή ήθελαν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, ενώ παρείχε συμβουλευτική υποστήριξη επαγγελματικής σταδιοδρομίας και επιχειρηματικότητας.

Δέκα χρόνια από την ίδρυσή του, έγινε ανεξάρτητο νομικό πρόσωπό με την μορφή της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιίρίας που αποτελείται από φορείς.

Με την πάροδο των ετών, το Κέντρο Εργάνη ανέπτυξε και προσάρμοσε τις υπηρεσίες του, διεύρυνε τις ομάδες στόχου, δημιούργησε εκπαιδευτικά εργαλεία επαγγελματικής σταδιοδρομίας και ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας των γυναικών, των νέων, των μελών ευπαθών ομάδων, των συνεταιρισμών και των δημιουργικών ομάδων που θέλουν να δημιουργήσουν έναν συνεταιρισμό ή ένα ομαδικό εγχείρημα.

Συμμετέχει σε δίκτυα περιφερειακά, εθνικά και διακρατικά μεταφέροντας την εμπειρία του και κερδίζοντας από την εμπειρία αντίστοιχων κέντρων στην Ευρώπη.

Πρώτη Επαφή
Βρείτε την ιδανικότερη διαδρομή για να έρθετε στο Κέντρο Εργάνη.

Το Κέντρο Εργάνη δημιουργήθηκε το 1991. Υποστηρίζει γυναίκες, νέους, δημιουργικές ομάδες και μέλη ευπαθών κοινωνικά ομάδων σε θέματα απασχόλησης, επιχειρηματικότητας και κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του Κέντρου Εργάνη. Αφήστε το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Επικοινωνία

Κέντρο στήριξης της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας των γυναικών | Εργάνη

Καραβαγγέλη 1, Συκιές, 56625, Θεσσαλονίκη

+30 2310 621 166

+30 2310 621 648

ergani@ergani.gr

www.ergani.gr