Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Υπηρεσία Επιχειρηματικότητας

Η Υπηρεσία Επιχειρηματικότητας του Κέντρου Εργάνη λειτουργεί από το 1993 με στόχο να προάγει τη γυναικεία αυτοαπασχόληση και επιχειρηματικότητα.

Υπηρεσία Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

Σκοπός αυτής της υπηρεσίας είναι να ξεδιπλώσει νέες ευκαιρίες απασχόλησης κυρίως μεταξύ των λιγότερο ευνοημένων ομάδων, αλλά όχι μόνο.

Υπηρεσία Απασχόλησης

Στην Υπηρεσία απασχόλησης απευθύνονται τόσο άνεργες όσο και εργαζόμενες γυναίκες ή άτομα που προέρχονται από τις ομάδες στόχου συγκεκριμένων προγραμμάτων.

Mentoring

Πρόκειται για μία εξειδικευμένη υπηρεσία του Κέντρου, στο πλαίσιο της οποίας έμπειροι και εξειδικευμένοι επιχειρηματίες μεταβιβάζουν γνώσεις και εμπειρία σε άτομα...

Λέσχη Εμψύχωσης

Το Κέντρο Εργάνη, αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη ανάγκη κάποιων ομάδων πληθυσμού σε βασικές δεξιότητες που σχετίζονται είτε με την καθημερινότητα είτε με την εργασίας, οργανώνει εργαστήρια...

Πρώτη Επαφή
Βρείτε την ιδανικότερη διαδρομή για να έρθετε στο Κέντρο Εργάνη.

Το Κέντρο Εργάνη δημιουργήθηκε το 1991. Υποστηρίζει γυναίκες, νέους, δημιουργικές ομάδες και μέλη ευπαθών κοινωνικά ομάδων σε θέματα απασχόλησης, επιχειρηματικότητας και κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του Κέντρου Εργάνη. Αφήστε το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Επικοινωνία

Κέντρο στήριξης της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας των γυναικών | Εργάνη

Καραβαγγέλη 1, Συκιές, 56625, Θεσσαλονίκη

+30 2310 621 166

+30 2310 621 648

ergani@ergani.gr

www.ergani.gr