Λέσχη Εμψύχωσης

Λέσχη Εμψύχωσης

Λέσχη Εμψύχωσης

Εργαστήρια εμψύχωσης

Ανάλογα με τα ενδιαφέροντα των γυναικών που επισκέπτονται το Κέντρο, διοργανώνονται και υλοποιούνται μια σειρά από εργαστήρια:

  • παρασκευή βιολογικών καλλυντικών
  • κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων
  • μαθήματα πλεκτικής, κοπτικής, ραπτικής 
  • μεταποίηση ρούχων
  • χειροποίητες διακοσμητικές κατασκευές 
  • μαθήματα μαγειρικής

Εργαστήρια ανάπτυξης δεξιοτήτων 

Το Κέντρο Εργάνη, αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη ανάγκη κάποιων ομάδων πληθυσμού σε βασικές δεξιότητες που σχετίζονται είτε με την καθημερινότητα είτε με την εργασίας, οργανώνει εργαστήρια σε θέματα ελληνικής ή αγγλικής γλώσσας, δεξιότητες επικοινωνίας και θετικής δυναμικής συμπεριφοράς και εξοικείωση με τη χρήση νέων τεχνολογιών, ώστε τα άτομα που παίρνουν μέρος να καταφέρουν να γίνουν  ανταγωνιστικοί/ές στην αγορά εργασίας. 

Αξιοποίηση υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Το κέντρο παρέχει στους/ις ωφελούμενους/ες τη δυνατότητα χρήσης υπολογιστή  με σύνδεση το διαδίκτυο, fax και φωτοτυπικού μηχανήματος προκειμένου να διεκπεραιώσουν με άνεση ενέργειες που αποσκοπούν στην εύρεση εργασίας, στη δημιουργία επιχείρηση, στην ανάπτυξης συνεργασιών. Επίσης παρέχεται χώρος για την οργάνωση συναντήσεων ή μικρών εκδηλώσεων. Τέλος υπάρχει δυνατότητα χρήσης του κέντρου τεκμηρίωσης και της βιβλιοθήκης του Κέντρου.

 

Πρώτη Επαφή
Βρείτε την ιδανικότερη διαδρομή για να έρθετε στο Κέντρο Εργάνη.

Το Κέντρο Εργάνη δημιουργήθηκε το 1991. Υποστηρίζει γυναίκες, νέους, δημιουργικές ομάδες και μέλη ευπαθών κοινωνικά ομάδων σε θέματα απασχόλησης, επιχειρηματικότητας και κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του Κέντρου Εργάνη. Αφήστε το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Επικοινωνία

Κέντρο στήριξης της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας των γυναικών | Εργάνη

Καραβαγγέλη 1, Συκιές, 56625, Θεσσαλονίκη

+30 2310 621 166

+30 2310 621 648

ergani@ergani.gr

www.ergani.gr