Υπηρεσία Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

Υπηρεσία Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

Υπηρεσία Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

Σκοπός αυτής της υπηρεσίας είναι να ξεδιπλώσει νέες ευκαιρίες απασχόλησης κυρίως μεταξύ των λιγότερο ευνοημένων ομάδων, αλλά όχι μόνο. Η δημιουργία και η συμμετοχή στις κοινωνικές επιχειρήσεις είναι μια νέα ευκαιρία στη χώρα μας, αλλά απαιτεί περισσότερη υποστήριξη: πληροφόρηση, κίνητρα, ενεργοποίηση, γνώση και υποστήριξη κατά τη φάση έναρξης και τα πρώτα 2-3 χρόνια.

Στο Κέντρο Εργάνη υπάρχει μια ειδική υπηρεσία με ολιστική, συμπληρωματική και προσαρμόσιμη υπηρεσία.

Οι σύμβουλοι του Κέντρου ενημερώνουν για το νέο θεσμικό πλαίσιο αλλά δουλεύουν μαζί με τις ενδιαφερόμενες ομάδες τα βήματα που πρέπει να κάνουν ώστε να δημιουργήσουν μια βιώσιμη μονάδα στο πλαίσιο της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας:

Συγκρότηση και λειτουργία της ιδρυτικής ομάδας, αξιολόγηση επιχειρηματικής ιδέας, κατάστρωση επιχειρηματικού σχεδίου, πηγές χρηματοδότησης, θέματα προβολής και δικτύωσης, σύνταξη καταστατικού και άλλα νομικά θέματα.

Στο ίδιο πλαίσιο και εδώ και πάρα πολλά χρόνια ξεκίνησε και συνεχίζει μια ολοκληρωμένη στήριξη των Γυναικείων Συνεταιρισμών της βόρειας Ελλάδας.

Πρώτη Επαφή
Βρείτε την ιδανικότερη διαδρομή για να έρθετε στο Κέντρο Εργάνη.

Το Κέντρο Εργάνη δημιουργήθηκε το 1991. Υποστηρίζει γυναίκες, νέους, δημιουργικές ομάδες και μέλη ευπαθών κοινωνικά ομάδων σε θέματα απασχόλησης, επιχειρηματικότητας και κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του Κέντρου Εργάνη. Αφήστε το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Επικοινωνία

Κέντρο στήριξης της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας των γυναικών | Εργάνη

Καραβαγγέλη 1, Συκιές, 56625, Θεσσαλονίκη

+30 2310 621 166

+30 2310 621 648

ergani@ergani.gr

www.ergani.gr