Έργο NET-RaW | 2η Διακρατική Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη

Έργο NET-RaW | 2η Διακρατική Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη

Έργο NET-RaW | 2η Διακρατική Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη

Με επίσκεψη σε γυναικείους συνεταιρισμούς της περιοχής της Θεσσαλονίκης, έκλεισε η 2η διακρατική συνάντηση του έργου NET-RaW. Η συνάντηση αυτή, έδωσε την ευκαιρία στο Κέντρο Εργάνη να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει, από τις 19 έως τις 21 Μαρτίου, γυναίκες – στελέχη από το Πανεπιστήμιο της Grenoble και του συνδέσμου Grains d’ Ici (Γαλλία), και την ΜΚΟ Resilience Earth (Ισπανία). Όλες μαζί σχεδίασαν τα επόμενα βήματα του έργου.

Οι επισκέπτριες, έχοντας ακούσει πολλά για τους γυναικείους συνεταιρισμούς της Ελλάδας, εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να γνωρίσουν από κοντά τη δραστηριότητά τους. Η επιλογή, λόγω εγγύτητας, ήταν δύο συνεταιρισμοί του νομού Θεσσαλονίκης, ένας από τους νεώτερους η Εύγε, στο Μελισσοχώρι και η Κυψέλη στο Καλαμωτό, ένας από τους παλαιότερους.

Σε ένα φιλικό περιβάλλον, δοκίμασαν με ενθουσιασμό μια σειρά παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων και γνώρισαν δραστήριες γυναίκες της υπαίθρου, που αποτελεί κεντρικό στόχο του έργου, που δημιούργησαν επιχειρηματικές μονάδες, βιώσιμες και με πολλαπλό θετικό αντίκτυπο. 

Share: 
First Contact
Find your way to Ergani.

Ergani Center was established in 1991. EC is a non Governmental, non profit making organization. Supports women, young people and people facing social exclusion on employment and entrepreneurship issues.

Newsletter

Newsletters

Stay informed about Erganis' programs and services. Leave us your email and subscribe to our newsletter.

Contact

Center for the support of employment and enterpreneurship of women | Ergani

Karavaggeli 1, Sykies, 56625, Thessaloniki, Greece

+30 2310 621 166

+30 2310 621 648

ergani@ergani.gr

www.ergani.gr